Ajankohta: 1.6.2022, klo 13-16.
Paikka: Tieteiden talo, huom. väistötilan osoite on Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki, (3. krs A-siipi), sali 305.
Kielet/languages: Suomi & English.
Ilmoittaudu maksuttomaan seminaariin 31.05. mennessä tässä
Lisää tietoa: arseniy.svynarenko (at) tuni.fi
Ohjelma
13.00-14.15: Mitä tutkimus kertoo ruokajakelutyön riskeistä?
Mikko Perkiö: ORIFODY-tutkimuksen päätulokset
Arseniy Svynarenko: Työturvallisuuden rakenteet ruokajakelutyössä
Benta Mbare: Psycho-social risks of food delivery platform work
Mikko Perkiö: Opaskirja ”Food Courier, know your rights and risks at work”, esittely ja keskustelua
Kahvitauko 14.15-14.45
14.45-16.00: Paneelikeskustelu: Turvallisesti toimitettu perille! Mitä alustayhtiöt ja ruuan verkkokauppatoimijat voivat oppia toistensa työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista? Pj. Mikko Perkiö
Osallistujat:
Olli Koski, Senior Public Policy Manager at Wolt
Erika Vakkilainen, Ruuan verkkokaupan päällikkö, Pirkanmaan Osuuskauppa
Ari Savisalo, Toimitusjohtaja, Kilon Osuus-Auto
Elina Holmas, Lakimies, Tapaturmavakuutuskeskus
—————-
Tilaisuus on samalla ORIFODY-tutkimusprojektin loppuseminaari
Seminaari on suunnattu pääosin alustatalouden, ruuan verkkokaupan, työsuojelun, ja työturvallisuuden asiantuntijoille. Mutta myös työntekijät ovat tervetulleita.
Ilmoittaudu maksuttomaan seminaariin 31.05. mennessä tässä